Keresés ebben a blogban

2010. május 7., péntek

Végre... ( Klikk ide! )

Igen, végre sikerült korrekt időpontot kapnunk korrekt helyre az első ultrahangos vizsgálathoz: Cork, Egyetemi Kórház, jövő hét péntek. Huhh, nem volt egyszerű, de legalább bosszantó...
Szóval tegnap végre levelet kaptunk Cork-ból, miszerint nagyon nagy szeretettel várják Zsuzsit az ELSŐ ultrahangos vizsgálatra... JÚNIUS 24-ÉN (!!!). Mondanom sem kell, a dátum elég hamar kiverte nálam a biztosítékot, lévén kissé későinek tűnt a 12 hetes scant a 17-ik héten elvégezni, arról nem is beszélve, hogy kábé akkor lesz aktuális a MÁSODIK UV. Az volt a bosszantó benne, hogy már töröltettük a Clonmel-i kórházból kapott időpontot, mondván köszi, de mi Cork-ba megyünk, így aztán az első gondolatom az volt, hogy sikerült két szék között a földre huppannunk.
Némi utánjárás árán sikerült kideríteni, hogy Molly, a GP adott meg téves adatokat a Cork-i kórház felé: az utolsó menstruáció első napjának azt a dátumot adta meg, amikor Zsuzsi az első látogatást tette nála a terhesség megálapítása céljából, márpedig a két dátum között azért eltelt néhány hét.
Na mindegy ( pedig nem is! ), sikerült tisztázni a félreértést, így aztán lett időpontunk, amit már nagyon, de tényleg nagyon várunk: nyílván minden jel a babavárásra utal, Zsuzsi tünetei, stb., és maximálisan e szerint kezeljük a helyzetet ( és Zsuzsit ), DE ne felejtsük el, hogy "orvostudományilag" egy ultrahangos-vizsgálat ad majd megnyugtató bizonyosságot Pöttömke létezéséről. Ritkán beszélünk erről, de mindkettőnkben benne van az a leírhatatlan várakozás a scan eredményét illetően. Talán érthető módon. ( Sajnos hozzászoktunk a kor vívmányaihoz, holott nem volt mindig 3D és 4D scan, helyette egyszercsak bekopogtatott a gólya. )
A lényeg a lényeg, sínen vannak a dolgaink, még ha kicsit több utánjárást is igényelt az indokoltnál. ( Én amúgy is haragszom a családorvosra - Molly -, mert szerintem nem kellő odafigyeléssel kezeli a helyzetet, de ez van, akkor majd mi figyelünk helyette is, ennél sokkal fontosabb, hogy ELMÉLETILEG minden 100%-osan adva van a nyugodt babaváráshoz, a GYAKORLATOT meg majd mi igazgatjuk igényünk szerint. )
Derűs napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése