Keresés ebben a blogban

2010. június 8., kedd

Zene füleimnek! ( Klikk, hogy a Te fülednek is az legyen. )

Alakulnak a dolgaink, s ez valóban zene füleimnek :-)
Ami napjainkban a legfontosabb számunkra: július 8-án, reggel 08.00'-ra van időpontunk a Géndiagnosztikai Központba, ekkor végzik Zsuzsinál a négyes kombinált teszt első részét, vérvétel, egyebek. Másnap, pénteken megyünk újból, akkor már a 3D és 4D ultrahang-vizsgálatokat fogják megcsinálni, kapunk Pöttömkéről DVD-t, képeket... éééééés, végre megtudjuk, hogy ki is valójában a mi kis pocaklakónk :-)
Július 5-én, hétfőn indulunk haza autóval, így a csütörtöki első időpont tökéletesen "pászol" a menetrendünkhöz: már a szabadságunk legelején meglesz a vizsgálat, tudni fogjuk a bébi nemét, s ehhez tudjuk majd igazítani további programjainkat, már ami a "sopingolásokat" illeti.
Sokat s egyre többet beszélünk Pöttömkéről, álmodozunk, tervezgetünk, már a lehetséges keresztnevek is egyre gyakrabban kerülnek szóba és ez csuda jó érzés, ugyanakkor tökéletesen egyetértünk abban, amit már előttünk is remekül megfogalmazott valaki:
"A gyermekvállalás hatalmas döntés: döntésed arról, hogy a szíved ezentúl a testeden kívül fog szaladgálni, örökre szól!" Huh, nagy igazság.
A másik újdonság a házunk tájáról, hogy a minap Eric sétáltatása közben találkoztunk egy szintén magyar kismamával, aki - láss világ csodát - itt lakik Fethard-ban, nem is olyan messze tőlünk, sőt: elég meglepő volt megtudnunk, hogy a lakásunk alatt lévő étteremben, a Sadel's-ben dolgozik. Kriszti ( meg a "Zura" )szeptember első felére várja a baba születését, tehát úgy 2 és fél hónappal járnak előttünk. Jót beszélgettünk hirtelen örömünkben, elmentünk feléjük, így találkoztunk a leendő apukával, Gáborral is. Tök' jó fejek, aranyosak, kedvesek, kölcsönös volt az első gondolat, miszerint milyen jó lesz a csajoknak megosztani minden infót, tapasztalatot, stb. a babavárással illetve a gyermekneveléssel kapcsolatban. ( Ámen! )
Szóval így telnek napjaink, na meg persze türelmetlen várakozással, hiszen "vendégeket" várunk a következő hetekben, juhhé! Enyhe kifejezés, hogy türelmetlenül várjuk őket, s talán még az időjárás is kegyes lesz hozzánk. ( Vagy nem, de azt is remekül meg lehet majd definiálni, hiszen az Ír időjárás jellemzően esős, ugye Béláim az Úrban...?! )
Szép napot mindenkinek és felhívom a figyelmet, hogy a demokrácia és a szólásszabadság jegyében lehetőség van a bejegyzések kommentálására, megjegyzések írására is. ( Úgyis kitörlöm, ha nem tetszik... )